Over het Zorgplan Expertisecentrum

Het Zorgplan Expertisecentrum laat haar klanten optimaler functioneren en presteren in de continu veranderende zorgmarkt. Met ons brede team aan specialisten hebben we ruime ervaring op alle aspecten van de hulpmiddelenzorg en spreken wij de taal van de betrokken partijen. Het Zorgplan Expertisecentrum weet wat er speelt op het gebied van wetgeving, contractering, indicatiestelling, hulpmiddelenzorg en -verstrekkingen. Wij werken voor hulpmiddelenleveranciers/fabrikanten, gemeenten, zorgverleners, -instellingen, -verzekeraars en -kantoren.

Efficiëntere zorg

Ons team is gespecialiseerd in de aandachtsgebieden hulpmiddelen en rolstoelen waarvoor bekostiging vanuit ZVW, WLZ en WMO plaatsvindt. Verder zijn wij deskundig ten aanzien van de actuele wet- en regelgeving en alle processen die horen bij de uitvoering daarvan. Op basis van de behoeften van onze klanten, vertalen wij onze kennis en expertise naar ons productaanbod.

Om adequate en functiegerichte hulpmiddelenzorg mogelijk te maken, faciliteren we zorgverleners, leveranciers, zorgverzekeraars, zorgkantoren en andere relevante stakeholders op diverse procesonderdelen, zodat zij hun rol zo goed mogelijk kunnen uitoefenen. Dit doen we o.a. met ons aanbod aan e-learning, interactieve trainingen, procesoptimalisatie en protocollering en web-based tooling. Verder wordt onze kennis en expertise ingezet in landelijke projecten.

Interesse?

Heeft u interesse in onze e-learning of trainingen? 
Of heeft u vragen over het scholingsaanbod? 
Neem contact op met Zorgplan Expertisecentrum.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Over ons | Zorgplan portfolio
...bekijk meer